نماینده آمریکا: طالبان را به رسمیت نمی‌شناسیم-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

نماینده آمریکا: طالبان را به رسمیت نمی‌شناسیم

نماینده آمریکا در سازمان ملل پس از برگزاری نشست دوحه اعلام کرد این کشور طالبان را به رسمیت نمی‌شناسد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 02
کد خبر: ۱۹۷۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛«لیندا توماس گرینفیلد» نماینده آمریکا در سازمان ملل در پی اظهاراتی درباره تعامل این کشور با طالبان به ویژه پس از نشست دوحه تاکید کرد واشنگتن طالبان را به رسمیت نمی‌شناسد.

 

وی که ریاست دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل را به عهده دارد، با اشاره به منع کار و تحصیل زنان و دختران افغانستان گفت آنها فشار بر طالبان را ادامه خواهند داد.

 

گرینفیلد تصریح کرد: «باید به دختران افغان اجازه داده شود تا به مدرسه بروند و زنان افغان به محل کارشان بازگردند و ما به اعمال فشار بر طالبان ادامه داده‌ایم. ما طالبان را به رسمیت نمی شناسیم».

 

نماینده آمریکا در سازمان ملل تاکید کرد وضعیت افغانستان در صدر دستور کار شورای امنیت در زمان ریاستش در ماه جاری میلادی خواهد بود.

 

این اظهارات درحالی مطرح شده است که دیدار روزهای 30 و 31 جولای نمایند‌گان آمریکا با هیئتی از حکومت افغانستان در قطر با واکنش‌های گسترده‌ای از سوی فعالان و کاربران شبکه‌های اجتماعی روبه‌رو شده است.

 

وزارت خارجه آمریکا در اعلامیه پایانی این نشست مسایل حقوق بشر، کمک‌های بشری به افغانستان، مبارزه با تروریسم و قاچاق مواد مخدر، اعتمادسازی و رهایی شهروندان آمریکایی از بند حکومت افغانستان را از مسایل عمده مورد بحث در این نشست عنوان کرده بود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده